lördag 30 april 2016

Lördag morgon

Så var det helg igen och pappan i huset har ledigt tillsammans med oss.
Malte åt första gången vid 5 i morse och somnade om till klockan 8. Skööönt tyckte mor. 
Idag skall vi inte göra speciellt mycket, vi brukar åka på loppis på lördagar och konstigt nog har varje lördag avslutats med lite fix i trädgården. Idag är det väldigt milt men det blåser en del. Längtar tills det är riktigt varmt och temperaturen tillåter plantering av blommor av alla dess slag. 
Tänkte plantera gula och röda rosor i krukor ute på altan och även lite annat smått och gott i rabatten. Joakim fick tulpanlökar när han fyllde år så dem kommer pryda ena rabatten iaf. 
Kikade på sten att lägga i rabatten för å slippa se jord men det var ju hutlöst dyrt och att betala nästan 1000:- för EN del i rabatten kändes onödigt. Får kolla vidare och hoppas på lite billigare pris någon annan stans. Köpte vit sten förra året till småkrukorna men den färgade av sig och blev alldels pissgul i färgen vilket inte var fint alls. 


Hur skall ni fira valborg? Eller firar ni alls? 

Jag kikar lite på förvaring åt Maltes framtida leksaker. Ikea har ju bra förvaringssystem men jag tkr dem är sååå tråkiga. Iaf de flesta modellerna. Men det får nog bli något sådant ändå om jag inte blir händig och snickrar ihop något ;) 

 
 Den här var ju annars väldigt fin ifrån Babyshop.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar