söndag 25 oktober 2015

Halsbränna och nytt till mini

Jag har en sådan sjuk halsbränna varje kväll. Det är så obehagligt och gör på riktigt ont. Jag har svårt att ligga raklång och försöker när det sker att klara mig så länge jag kan utan att ta till receptfria medel. Men 9 av 10 gånger MÅSTE jag ta till hjälpmedel och då hjälper det direkt. 
 Men förutom det är krämporna demsamma. Och idag sköljde en sån där tacksamhetsvåg över mig igen och jag kunde knappt hålla tårarna borta när jag tänkte på det här efterlängtade livet.  Jag längtar så jag snart spricker... 


Lite saker vi köpt till bebis kommer ja visa er också. Ni finner mer info under varje bild. 


Sängmobilen
Body & tights ifrån H&M i storlek 56.
Body och byxa i storlek 56.



Våtservetter och blöjor köpte vi nyss för att kunna packa med i hans väska till bb. Det är långt kvar tills den kommer behövas men jag har alltid tyckt om att vara förberedd. Vi kommer köpa både Libero och pampers i blöjväg. Våtservetterna är självklart parfymfria och vi får se vad vi gillar när det  blir aktuellt.

1 kommentar:

  1. Måste ge dig bästa tipset när du byter blöja. Använd inte färdiga tvättlappar, de är inte så snälla mot en bebishud. Jag kan ha med det i väskan ifall vi ska iväg, men Loke får alltid röd rumpa om jag använt det under en dag. Alla barn är så¨klart inte lika, men dessa servetter kan man seriöst rengöra hemmet med. Jag kör med pappersservetter som går att köpa på IOCA, alltså på barndelen vid blöjorna. Dessa blöter jag ner och kramar ur, sen anvöänder jag kokosolja och torkar rent vid blöjbyten. ASBRA! Det rengör och mjukgör och är helt naturligt. Kör på det,. supersmidigt.

    SvaraRadera